В Києві розпочався пресмарафон Зеленського — дивіться онлайн-трансляцію
Категорія
Політика
Дата публікації

В Києві розпочався пресмарафон Зеленського — дивіться онлайн-трансляцію

В Києві розпочався пресмарафон Зеленського — дивіться онлайн-трансляцію
Джерело:  online.ua

26 листопада у Києві стартував пресмарафон українського презиеднта Володимира Зеленського, присвячений екватору його каденції. Він триватиме 3 години, свої запитання главі держави зможуть поставити представники 30 ЗМІ.

Джерело: ONLINE.UA

Про зустріч Зеленського з журналістами в Офісі Президента повідомили напередодні. Кількість присутніх на заході обмежили з огляду на складну ситуацію з коронавірусом в Україні.

Що відомо про пресмарафон Зеленського

Поспілкуватися з представниками українських ЗМІ глава держави вирішив з нагоди екватору свого президентства. Стартував пресмарафон президента о 12:00. Відповідно до плану завершитися він повинен до 15:00.
Учасниками заходу стали представники 30 українських та міжнародних медіа. Кожен журналіст матиме можливість поставити своє запитання.

Згідно з останніми даними, у цей список потрапили такі ЗМІ: НВ, РБК-Україна, Інтерфакс-Україна, Українська правда, Бабель, УНІАН, Укрінформ, LB.ua, 1+1, Дом, 5 канал, ТРК Україна і Свобода слова Савіка Шустера, а також Reuters, Deutsche Welle, AFP, Bloomberg, BBC.

Журналісти планують обговорити із Зеленським такі питання:

  • проведення реформ в Україні;

  • итуація на Донбасі й досягнення миру;

  • енергетична безпека й питання тарифів;

  • економічна стабільність;

  • боротьба з епідемією коронавірусу.

Не можна також не згадати про те, що українські журналісти, які не були запрошені на пресмарафон глави держави Володимира Зеленського, заявили, що планують влаштувати протест на місці його проведення, щоб дати відсіч цензурі з боку влади.

Варто звернути увагу на те, що останнє спілкування українського лідера зі ЗМІ відбулося у травні 2021 року. Зустріч символічно організували на території державного підприємства "Антонов". Президент говорив про війну на Донбасі, боротьбу з олігархами та свій другий термін на посту очільника держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?