В ОП відреагували на скандал із ювілеєм Єрмака
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП відреагували на скандал із ювілеєм Єрмака

В ОП відреагували на скандал із ювілеєм Єрмака
Джерело:  online.ua

У мережі з’явилась інформація про гучне святкування 50-річчя голови Офісу президента Андрія Єрмака, яке той в оточенні вищого керівництва провів на державній дачі в Карпатах. За даними журналістського розслідування, 14 гостей туди доставили гелікоптером ДСНС та гелікоптером МІ-8, який належить до ЗСУ або Нацгвардії.

Джерело: «Українська правда»

За даними журналістів, президент Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак 19 листопада покинули Банкову до закінчення робочого дня і полетіли в Івано-Франківську область.
Та Зеленський скористався іншим транспортним засобом. Йдеться про чартер, пов’язаний з групою «Приват». Після доставлення президента на ювілей, цей рейс, який має стосунок до бізнесу Ігоря Коломойського, одразу повернувся до Києва.

Судячи з розслідування, гостями були низка високопосадовців, таких, як міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов та заступник керівника Офісу Олег Татаров. Присутнім був і співвласник студії «Квартал-95» Тимур Міндіч.

ОП заперечує викладену журналістами інформацію

Зі свого боку, в ОП заперечують дані вищезгаданого журналістського розслідування щодо застосування державних транспортних засобів для доставки гостей на святкування дня народження очільника відомства Єрмака.

«Не було жодного 4-денного святкування з феєрверками, концертами, макетами венеційської архітектури, масовкою гостей та іншими принадами, які ще можна додумати для більшої ефектності. Друге: не було використання державних чи приватних літаків жодних осіб, пов'язаних з будь-якими бізнесменами. Гвинтокрилами ДСНС гостей чи взагалі сторонніх осіб не перевозили, тим більше з розважальною метою», – повідомили у прес-службі ОП.

У Офісі президента стверджують, що у 19 листопада Володимир Зеленський працював у Києві. Ввечері того дня відбув до резиденції в Гуті. У неділю він був у Києві на відповідних заходах, присвячених річниці початку Революції Гідності. У понеділок він також перебував на робочому місці.
Реакція Єрмака на звинувачення в 4-денному святкуванні

Єрмак також заперечив чотириденне святкування свого 50-річчя у державній резиденції у Карпатах.

«Не люблю свій день народження, і гучно святкував цей день лише одного разу в житті. То було моє 35-річчя. Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав.. У вівторок виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в ОП. Дивно, що журналісти не поцікавились реальною ситуацією і взагалі не поспілкувалися зі мною», – написав Андрій Єрмак у Facebook.

Читайте також:

  • Начальник розвідки України прокоментував скандал навколо звіту щодо "вагнерівців"

  • Серйозний удар — у Зеленського розлютилися через звіт розвідки щодо "вагнерівців"

  • РФ зосередила потужне наступальне угруповання навколо України — ОП

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?