"Треба очиститися": у Трампа дали пораду Зеленському щодо Коломойського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Треба очиститися": у Трампа дали пораду Зеленському щодо Коломойського

"Треба очиститися": у Трампа дали пораду Зеленському щодо Коломойського
Джерело:  online.ua

Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані вважає, що новообраний президент України Володимир Зеленський має очиститись від причеп з минулого та кримінальних олігархів, зокрема Ігоря Коломойського. На думку юриста, люди, які оточують Зеленського, хочуть нашкодити американському лідеру.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дмитра Анопченка.

За словами адвоката Трампа, зараз насйкладніший час – "чесний і прозорий перехід влади до нового президента і його можливість виконати свої передвиборні обіцянки".

"Для цього він повинен очиститися від причеп із минулого й кримінальних олігархів – Ігоря Коломойського та інших. Тих, щодо кого ведуться розслідування в Америці, тих, хто перешкоджають нашій прямій комунікації з новообраним президентом Зеленським",– сказав він.

Окрім того, американський юрист переконаний, що Володимир Зеленський оточений людьми, які "дуже сильно особисто протидіють президенту Трампу". За його словами , у деяких випадках вони навіть вдавалися до незаконних дій для того, щоб вплинути на результати виборів у США.

"Я вкрай стурбований цим. Можливо, це не моя справа – але я американський громадянин, що бажає найкращого для України. І є деякі інші люди, що оточують обраного президента, у яких не найкращі наміри. Я кажу про тих, хто пов'язаний з Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим", – розповів Джуліані.

Як повідомляв ONLINE.UА, колишній віце-президент США Джо Байден, який оголосив про своє бажання балотуватися у 2020 році, заявив, що наміри особистого адвоката президента Трампа приїхати в Україну, щоб домогтися початку розслідування щодо компанії "Бурісма", є неприйнятними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?