Треба осушити це болото: Трамп записав звернення на тлі скандалу з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба осушити це болото: Трамп записав звернення на тлі скандалу з Україною

Треба осушити це болото: Трамп записав звернення на тлі скандалу з Україною
Джерело:  online.ua

Американський лідер США Дональд Трамп записав ще одне звернення до американців на тлі публічних слухань у Конгресі США щодо розслідування в рамках імпічменту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку Білого дому.

"Те, що зараз відбувається це найбільше шахрайство в історії американської політики. Демократи хочуть забрати вашу зброю, ваше медичне страхування, нівелювати ваші голоси на виборах, забрати вашу свободу, суддів, яких ви підтримуєте, вони хочуть забрати все", - наголосив Трамп, очевидно маючи на увазі внутрішньополітичне протистояння із Демократичною партією за важливими для своїх виборців питаннями.

Очільник Білого дому зазначив, що не має права допустити цього ніколи.

"Ми боремося за те, щоб осушити вашингтонське болото (Трамп обіцяв подолати корупцію у Вашингтоні у ході виборчої кампанії 2016-го року, порівнюючи її із болотом - ред), і саме це я зараз і роблю. Тепер ви бачите, чому це нам необхідно це зробити. Як ніколи раніше, на кону - наша країна. Все дуже просто: вони намагаються зупинити мене, бо я борюсь за вас, і я ніколи цього не допущу", - підсумував він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Трамп раптово повідомив про ще одну розмову із Зеленським, про яку ніхто не знав та пообіцяв оприлюднити її стенограму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?