Треба це закінчувати: Зеленському висунули неочікувану вимогу
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба це закінчувати: Зеленському висунули неочікувану вимогу

Треба це закінчувати: Зеленському висунули неочікувану вимогу
Джерело:  online.ua

Представник команди колишнього президента Петра Порошенка та народний обранець "Євросолідарності" Володимир Ар’єв неочікувано для всіх надіслав звернення до Офісу президента Володимира Зеленського - він вимагає пояснити, що мав на увазі чинний глава держави, коли говорив про "ту сторону" на Донбасі. Окрім того, нардеп опублікував цілий список, який складається із 8 запитань, до українського лідера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку Ар’єва.

"Всі ці танці з бубнами навколо термінології Зеленського і його офіса треба закінчувати. Язик у них не повертається назвати Росію ворогом і агресором? Вирішили використовувати обхідні фрази, щоб не називати речі своїми іменами? Добре. Доведеться пояснити - що таке "та сторона" і відповісти на інші питання мого звернення", - наголосив народний обранець.

Варто звернути увагу на те, що у зверненні Ар’єв просить пояснити, що мають на увазі в Офісі президента, коли пишуть у пресрелізах "та сторона", хто керує "незаконними угрупованнями" на Донбасі та про які "кримінальні анклави" йдеться в релізі. Окрім того, політик поскражився, що від Зеленського як верховного головнокомандувача майже добу не було реакції на новий злочин проросійських сил на Донбасі.

Як відомо, нещодавно український лідер Володимир Зеленський заявив, що війна на Донбасі триватиме, допоки "з іншого боку" лінії фронту є зацікавлені в дестабілізації ситуації й допоки бойовики відкривають вогонь після підтвердження режиму "тиша" по білих касках та по медиках.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українська влада закликала держави-учасниці ОБСЄ оперативно відреагувати на вбивство проросійськими силами українського військового медика на Донбасі, адже, як уже зазначалося раніше, вбивство має усі ознаки воєнного злочину. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?