"Треба їх розганяти!": обурений Лукашенко виступив з резонансною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

"Треба їх розганяти!": обурений Лукашенко виступив з резонансною заявою

"Треба їх розганяти!": обурений Лукашенко виступив з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко, який відомий своїми резонансними та неоднозначними заявами, цього разу запропонував розігнати Республіканський центр з гідрометеорології, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"З ними треба щось робити: їх треба або розганяти, або приводити до тями. У кращому випадку якогось дня на 50-70% достовірність прогнозу погоди. Нам такий Гідрометцентр не потрібен", - заявив Лукашенко.

Окрім того, політик зізнався, що більше довіряє прогнозу своїх військових.

"Я вже орієнтуюся на військових, які бачать в реальному часі погоду, підкажуть, де йдуть дощі по республіці і що буде в найближчі 12 годин. Майже на 100% дають точний прогноз, правда, короткий. Ми повинні знати, що відбувається, що буде завтра, післязавтра, щоб орієнтуватися", - додав він.

Варто зазначити, що раніше білоруський лідер вже виступав з критикою якості прогнозів погоди, які робить Белгідромет. 2 роки тому при призначенні нового глави Мінприроди, президент заявив, що "їх (Белгідромета) прогнози часом не те що читати... Іноді, прочитавши, хочеться, щоб взагалі нічого там не прогнозували".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно соцмережі взірвав свіжий знімок з молодшим сином білоруського лідера Олександра Лукашенко — Миколою. За лічені години він набрав таку шалену популярність, щоб був переопублікований навіть авторитетними білоруськими ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?