Треба змусити Путіна: Зеленський зробив резонансну заяву в Туреччині
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба змусити Путіна: Зеленський зробив резонансну заяву в Туреччині

Треба змусити Путіна: Зеленський зробив резонансну заяву в Туреччині
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський висловив упевненість, що співпраця України і Туреччини з метою примусу Росії та Володимира Путіна до поваги міжнародного права зможе змінити на краще ситуацію в регіоні Чорного моря. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт українського лідера.

"Упевнений, що спільними діями України і Туреччини ми змінимо ситуацію в Чорноморському регіоні та Криму на свою користь", - сказав Зеленський на спільній прес-конференції з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом у середу в Анкарі.

Окрім того, глава держави розповів колезі про нові порушення прав людини і переслідування кримськотатарського народу на окупованому півострові.

"Ми разом обов'язково знайдемо шлях, який змусить Росію та Путіна поважати міжнародне право, поверне мир і стабільність в регіон, захистить права і свободи кримських татар, звільнить політв'язнів", - додав Зеленський.

Окрім того, в ході двосторонніх переговорів з Ердоганом Зеленський підняв питання безпеки судноплавства в Чорному і Азовському морях.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше Володимир Зеленський запросив президента Туреччини  Реджепа Таїпа Ердогана відновлювати інфраструктуру на Сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?