Тренер збірної Білорусі розповів, як російське ТБ зомбує його маму
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер збірної Білорусі розповів, як російське ТБ зомбує його маму

Тренер збірної Білорусі розповів, як російське ТБ зомбує його маму
Джерело:  Трибуна

Головний тренер збірної Білорусі Олександр Хацкевич розповів, як його мама після перегляду зомбованого російського ТБ думає, що в Україні всі бандерівці і їдять людей.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Хацкевич розповів в інтерв'ю сайту "Трибуна".
"Коли приїжджаю до мами, прошу її насамперед вимкнути телевізор. Тому що там весь час новини, якісь передачі: хто з кимось щось зробив, все це розбирається. Кажу: "Мама, я приїхав, давай про дітей поговоримо". Нещодавно ось знову мама розповідала, як в Україні вкрали якусь дитину, про якогось міліціонера, який щось там скоїв у Донецьку, ДНР, ще десь. Запропонував відключити російські канали, встановити супутникову тарілку, налаштувати українські канали і поговорити про це через місяць. Думка зміниться. Ми з мамою один раз навіть посварилися на цьому грунті. Сказав: "Не хочу навіть приходити. Тому що ти мене тут хочеш переконати, що в Україні всі бандерівці і їдять людей". Моїй родині там комфортно жити. Якби з цим були якісь питання, то я, напевно, поміняв би місце проживання, так? Можливості є. На худий кінець можу сюди повернутися. Людина де живе? Там, де їй добре. Мені добре в Україні", - сказав Хацкевич.

Читайте: Бо йовики ЛНР оголосили полювання на українських футбольних уболівальників


Як раніше повідомляв ONLINE.UA,

Олександр Хацкевич заявив, що в Україні насправді йде війна

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?