Третя світова війна може знищити світ - Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

Третя світова війна може знищити світ - Путін

Третя світова війна може знищити світ - Путін
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що третя світова війна може знищити весь цивілізований світ.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

"Можна згадати Ейнштейна, який сказав, що не знає, як буде вестися третя світова війна, але четверта - з камінням і палицями. Після Другої світової війни в світі встановлено відносний паритет і немає глобальних воєн, за винятком локальних, регіональних конфліктів, оскільки провідні глобальні держави відчувають страх взаємного знищення, що змушує їх поважати одна одну", - сказав перзидент РФ під час прямої лінії.

Окрім того, Путін відповів на питання про те, коли РФ налагодить відносини з Заходом і закінчиться період деградації у цих відносинах. Він заявив, що політика США та союзників заважає Росії стабільно розвиватися.

"Ми повинні захищати свої інтереси, послідовно, не по-хамськи. Ми це робили і будемо робити. Тиск закінчиться, коли всі зрозуміють, що ці заходи непродуктивні і доведеться рахуватися з інтересами РФ", - заявив Путін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії Влолодимир Путін заявив, що влада США відповідальна за досі не проведену зустріч з американським президентом Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?