Третя світова все реальніше: в Росії прокоментували гучний скандал із Сербією
Категорія
Світ
Дата публікації

Третя світова все реальніше: в Росії прокоментували гучний скандал із Сербією

Третя світова все реальніше: в Росії прокоментували гучний скандал із Сербією
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Аркадій Бабченко, коментуючи гучний скандал з Сербією, зазначив, що Третя світова війна все ближче.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Нагадаємо, що скандал розгорівся через нібито депортацію з балканської країни одразу декількох російських громадян "за участь в підготовці терористичних акцій в Чорногорії".
"Якщо це правда, то це, звичайно, кирдик. Власне, це той самий кирдик, про який песимісти типу мене ниють вже який рік, але в який і самі не вірили до кінця. Але ж ні. Життя знову випередило мрію. Всі думали, що наступним буде щось з пострадянського простору - який в світі один чорт розглядається начебто як сфера впливу Росії і особливо лізти воювати за Казахстан або Молдову ніхто в Європі не рветься - ну або на крайній випадок країни Балтії, а останнім часом взагалі вже почали підходити до думки, що, може бути, все і заспокоїлося. Але ж ні. Ба-бах. Чорногорія. А це вже інший рівень кирдика. Зовсім інший", - прокоментував новину Бабченко.
"Варіант, що вони нам в перспективі можуть-таки влаштувати справжню Третю світову, з цього моменту можна починати розглядати як цілком реальний. Ех, треба було все ж звалювати в Антарктиду", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в посольстві Росії в столиці Сербії Белграді назвали спекуляціями повідомлення про видворення з цієї країни російських громадян, які нібито готували теракти в Чорногорії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?