Трейлер нової гри FIFA 20 знімали в Києві: відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Трейлер нової гри FIFA 20 знімали в Києві: відео

Трейлер нової гри FIFA 20 знімали в Києві: відео
Джерело:  online.ua

Зйомки трейлеру нового футбольного симулятора FIFA 20 від EA Sports відбулися в Києві, на недобудованому залізничному Дарницькому вокзалі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Village.

Проектом займалася київська продакшн-компанія Radioactive Film, яка, серед іншого, також працювала над відзнятими в Києві епізодами серіалу від НВО Чорнобиль.

Зйомки трейлеру до FIFA 20 відбулися ще в квітні, тривали вони лише один день. В зйомках взяли участь українські стріт-футболістки, адже в новій грі буде присутній довгоочікуваий режим гри в вуличний футбол під назвою Volta Football. В режимі гравці матимуть змогу створити власного персонажа, з яким підкорюватимуть міські майданчики. Крім того, в грі також можна буде зустріти реальних легенд вуличного футболу.

Нова версія футбольного симулятора FIFA 20 вийде 27 вересня 2019 року. Чи будуть в ній українські команди - наразі невідомо, але в попередній версії гри - FIFA 19 - гравці могли пограти за Шахтар і Динамо. Зазначимо, що нещодавно півзахисник Динамо Віктор Циганков потрапив до команди тижня в FIFA 19.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Шахтар знайшов заміну для головного тренера Шахтаря Паулу Фонсеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?