Цар збожеволів - Путін шокував новим абсурдним рішенням
Категорія
Світ
Дата публікації

Цар збожеволів - Путін шокував новим абсурдним рішенням

Цар збожеволів - Путін шокував новим абсурдним рішенням
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін продовжує шокувати світ і самих росіян скандальними рішеннями. На цей раз він вирішив влаштувати масштабні гуляння з нагоди Дня Росії, який відзначається 12 червня. Кремль вже затвердив програму святкових заходів на цілий тиждень - будуть і ведмідь в фуфайці, вушанці і з балалайкою, а також акції, на яких росіяни будуть пекти млинці і співати гімн країни. Громадяни РФ в шоці від нового абсурдного рішення Путіна - вони вважають, що цар зовсім збожеволів, влаштовуючи пир під час чуми, передає ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

Як випливає з презентації, підготовленої для Кремля, на наступному тижні в містах Росії будуть проходити флешмоби, в інстаграмі з'являться патріотичні маски, а в телеграмі - стікерпакі. За наступний тиждень росіянам планують роздати 20 мільйонів стрічок в кольорах триколора. Пацієнтам, які одужали від коронавіруса, теж роздаватимуть стрічки і значки з написом "Ми перемогли коронавірус". Ще пройде акція під назвою "Спечи пиріг і скажи «дякую»", а 12 червня росіяни повинні будуть на своїх балконах "в обумовлений час" виконати гімн Росії.

Росіяни в шоці від чергової божевільної ідеї Путіна. Вони дивуються, як можна влаштовувати в країні свята, коли в Норильську ще не прибрали розлиту нафту, що призвело до масштабної екологічної катастрофи, а число хворих на коронавірус стрімко зростає щодня.

"Цар збожеволів", "Стікери з ведмедем в фуфайці .. скріпи міцнішають)", "Соляру вже прибрали в Норильську?", "У нас були різні правителі Володимири. І Червоне сонечко і Мономах і навіть Ільіч. Тепер ось Володимир чумний. .. ", "В цьому органічно злилися і чума, і бараки!", "Ага, перед тим як пенсійний вік підвищити на виборах теж ковбасу роздавали, боюся навіть припустити що на цей раз піднімуть або опустять", "І обнуленого покажуть?" , "Пир під час чуми", - обурюються в соцмережах росіяни.

Нагадаємо, Путін на початку року вирішив змінити Конституцію РФ, щоб обнулити свій президентський термін. Пандемія коронавіруса ледь не поламала його плани, так як провести голосування стало неможливим. Але щоб досягти мети, глава Кремля вирішив скасувати карантин в РФ, заявивши, що ситуація з коронавірусом стабілізувалася, недивлячись на те, що Росія займає третє місце в світі по захворюваності, а число хворих в РФ щодня збільшується на 8-10 тисяч. Такий хитрий трюк дозволив йому призначити голосування на 1 липня, причому підтримати правки до основного закону Росії громадяни можуть прямо з дому, оскільки недавно Путін дозволив їм голосувати дистанційно, побоюючись низької явки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіяни в шоці від нового рішення глави Кремля створити базу генетичних даних росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?