Царська хвороба: мережа обговорює указ Путіна щодо армії
Категорія
Світ
Дата публікації

Царська хвороба: мережа обговорює указ Путіна щодо армії

Царська хвороба: мережа обговорює указ Путіна щодо армії
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про збільшення чисельності військовослужбовців Збройних сил на 13 тисяч осіб; гранична штатна чисельність військовослужбовців перевищила мільйон чоловік.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний інтернет-портал правової інформації.
Так, згідно з указом Путіна, загальна чисельність збройних сил встановлена ​​в 1 мільйон 897 тисяч осіб з 1 січня 2017 року і 1 мільйон 903 тисячі осіб з 1 липня цього року.
"Штатна чисельність військовослужбовців встановлена ​​в 1 мільйон 13 тисяч 628 осіб", - сказано в тексті указу.
Читайте також: Путін вибрав чотири нових мішені в Європі, Заходу доведеться несолодко - приватна розвідка США
Це перше збільшення штатної чисельності військовослужбовців у Збройних силах за тривалий час. Згідно з указом президента від 28 грудня 2008 року їхня гранична кількість встановлювалася в 1 мільйон чоловік з датою досягнення станом на 1 січня 2016 року.
Раніше, у липні 2016 року, гранична чисельність Збройних сил вже збільшувалася, однак штатне число військовослужбовців залишалося незмінним.
Користувачі соцмереж обговорюють рішення Путіна.








Як повідомляв ONLINE.UA,  спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що російсько-білоруські навчання "Захід-2017" можуть обернутися прямою агресією з території Білорусі проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?