Це бруд — Павло Дуров розніс вщент контент Netflix та TikTok
Категорія
Технології
Дата публікації

Це бруд — Павло Дуров розніс вщент контент Netflix та TikTok

Це бруд — Павло Дуров розніс вщент контент Netflix та TikTok
Джерело:  online.ua

Засновник "ВКонтакті" та Telegram Павло Дуров звик публічно висловлювати свою думку з приводу абсолютно різних речей та подій. Цього разу він жорстко розкритикував стрімінгову платформу Netflix та соцмережі TikTok, а також контент, який там публікують користувачі.

Джерело: Телеграм-канал Павла Дурова

Павло Дуров розкритикував контент Netflix та TikTok

Російський програміст неочікувано для всіх назвав контент, який створюється та поширюється на цих платформах "липким брудом". Окрім того, Дуров традиційно вирішив порозмірковувати про людський розум та його можливості.

"На жаль, більшість людей вважають за краще живити свій розум не реальними фактами, за допомогою яких ми можемо змінити світ, а випадковими серіями Netflix або роликами TikTok", – висловив своє невдоволення засновник "ВКонтакті".

Павло Дуров звернув увагу на те, що на глибинному рівні мозок не відрізняє вигадки від реальності, тому велика кількість цифрових розваг "змушує нашу підсвідомість займатися пошуком рішень неіснуючих проблем".

На переконання програміста, щоб бути творчими та продуктивними, спочатку люди повинні "очистити свій розум від липкого бруду нерелевантного контенту, який щодня пропонують алгоритми рекомендацій".

"Якщо ми хочемо повернути собі свободу творчості, ми повинні спочатку повернути контроль над своїм розумом", - наголосив візіонер.

Павло Дуров вкотре нагадав про те, що розум – найпотужніший інструмент людини, оскільки саме він допомагає нам знаходити рішення нових завдань, однак переглядаючи багато контенту на Netflix та TikTok ми займаємо його ресурс вирішенням неіснуючих проблем.

За словами мільярдера, "наш психічний стан залежить від якості інформації, яку ми передаємо у наш мозок" (звісно ж без жодних посилань на відповідні дослідження). Дуров радить усім вивчати "реальні дані, які дозволяють вирішувати фундаментальні проблеми".

Читайте також:

  • До витоку в мережу персональних даних понад півмільярда користувачів Facebook не причетні хакери. Злив даних стався через веб-скрейпінг, а не хакерську атаку.

  • Один із відділ всесвітньо відомої компанії Facebook запустив тестування свого нового додатку Hotline. Експерти звертають увагу на те, що цей сервіс можна вважати гібридом Instagram Live і Clubhouse.

  • Адміністрація Facebook оголосила про запуск полегшеної версії Instagram, яка займає у пам’яті пристрою всього 2 мегабайти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?