"Це було б прекрасним кроком": у Путіна відповіли на заклик Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це було б прекрасним кроком": у Путіна відповіли на заклик Зеленського

"Це було б прекрасним кроком": у Путіна відповіли на заклик Зеленського
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що першим кроком для початку нормалізації відносин Москви і Києва могло б стати повернення в Росію керівника "РИА Новости-Україна" Кирила Вишинського, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Пєсков прокоментував заяву президента українського лідера Володимира Зеленського про те, що першим кроком до нормалізації діалогу Москви і Києва могло б стати звільнення українських моряків, затриманих у листопаді 2018 року в районі Керченської протоки.

 "Звичайно ж, повернення Вишинського могло б бути прекрасним першим кроком. Загалом, будь-які кроки щодо звільнення людей будуть тільки вітатися", - заявив Пєсков.

 Як відомо, раніше Володимир Зеленський у своєму відеоблозі розповів про пропозицію лідера РФ Володимира Путіна під час телефонної розмови обмінятися утримуваними особами в форматі "всіх на всіх".

 "Всіх на всіх ми обов'язково зробимо, але давайте спочатку повернемо всіх тих, хто в Росії, в Криму, і почнемо з моряків. Мені здається, що це нормальний крок до повернення діалогу і реальний потужний крок до припинення війни", - сказав Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 18 липня Європейський парламент нового скликання ухвалив резолюцію щодо Росії, яка стосується ситуації з українськими політичними в’язнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?