Це чистий сепаратизм: Зеленський накинувся із звинуваченнями на українських політиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Це чистий сепаратизм: Зеленський накинувся із звинуваченнями на українських політиків

Це чистий сепаратизм: Зеленський накинувся із звинуваченнями на українських політиків

Глава держави Володимир Зеленський зважився на неочікуване зізнання - він наголосив, що ставить в один ряд із сепаратизмом бунт міських голів проти рішень центральної влади. За його словами, це шкодить не президенту, а нашій країні. З такою гучною заявою український лідер виступив під час візиту до Хмельницької області, що відбувся минулого тижня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Журналісти зробили зауваження, що Кам’янець-Подільський чепурили перед приїздом президента. На ці закиди глава держави відповів:

"Під нас нічого не підмальовують. Ви ж знаєте: зараз вибори місцевої влади. Вони зараз підмальовують тільки під себе. Повірте мені, під нас вони можуть організувати якийсь невеличкий страйк".

Також Володимир Зеленський звернув увагу на те, що не всі мери налаштовані проти нього, а ті, хто проти – подібні до сепаратистів, які руйнують цілісність держави.

"Вони налаштовані не проти нас – і це не пафос, – а перш за все проти України. Вчора у мене була розмова з Леонідом Макаровичем Кравчуком... Не можуть мери бути проти президента, проти вертикалі влади. Це – проти держави. Це – чистий сепаратизм, який вони прикривають децентралізацією", - заявив український лідер.

Варто звернути увагу на те, що міський голова Черкас Анатолій Бондаренко після резонансного конфлікту з главою держави Володимиром Зеленським несподівано для всіх вирішив подати до суду позов про захист честі та гідності. Як відомо, 20 травня український лідер назвав "бандитом" мера Черкас Бондаренка, який вирішив знімати каратнин у місті раніше за всю країну, а його дії – популізмом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент країни Володимир Зеленський вразив українців шокуючим зізнанням — він вперше публічно розповів, що всерйоз хотів заразитись коронавірусом. Він також розповів, чому хотів це зробити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?