Це дуже страшно — російські пранкери розіграли відомого політика, видавши себе за Грету Тунберг
Категорія
Політика
Дата публікації

Це дуже страшно — російські пранкери розіграли відомого політика, видавши себе за Грету Тунберг

Це дуже страшно — російські пранкери розіграли відомого політика, видавши себе за Грету Тунберг
Джерело:  online.ua

Російські пранкери "Лексус" і "Вован" продовжують набридати впливовим політикам своїми абсурдними розіграшами. Цього разу путінські підопічні вирішили познущатися над прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо під час телефонної розмови, коли останній був впевнений, що розмовляє з відомою активісткою Гретою Тунберг. Пранкери нещодавно опублікували запис телефонних переговорів, в якому вони консультують Трюдо щодо світової політики та просять познайомити з персонажами з мультфільму "Південний парк". Під час 10-хвилинної розмови третя людина, яка видавала себе за Тунберг, каже Трюдо, що вона стурбована "міжнародною кризою і очікуваннями світової війни". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

"Це вже призводить до катастрофи. Це дуже страшно", — поскаржилася "Грета", на що канадський лідер миттєво відповів: "Так, дійсно".

Варто звернути увагу на те, що дзвінок був зроблений в січні, через кілька днів після того, як в Ірані збили український літак МАУ, в результаті чого загинули 176 осіб на борту.

"Ви дорослі, але поводитесь як діти. Ми можемо створити світ, в якому кожному знайдеться місце. Для білого і чорного. Християн і мусульман. Трампа і Путіна. Для нас з тобою. Для Бориса Джонсона. Для Корбіна. Для Теренса і Філіпа (персонажі мультфільму "Південний парк". - ред.), яких теж знають у вашій країні", — заявили російські пранкери Джастіну Трюдо.

Після цього канадаський лідер звернув увагу на те, що візит Тунберг в Монреаль в 2019 році перед федеральними виборами в країні "допоміг визначити" результат з точки зору зміни клімату. Однак "Тунберг" перервала його, кажучи: "Але покиньте НАТО. Киньте зброю. Збирайте квіти. Посміхайтеся природі".

Політик на таку вимоги відреагував дипломатично: "Я теж мрію про світ, в якому солдати не потрібні, але, на жаль, ми ще не живемо в цьому світі".

Окрім того, фейкова Грета звинуватила Меган Маркл у "маніпулюванні" принцом Гаррі, оскільки саме тоді пара перебувала в процесі прийняття рішення, чи жити в Канаді.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно між Польщею та РФ спалахнув новий конфлікт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?