Це дуже важливо: керівництво НАТО збирається приїхати в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Це дуже важливо: керівництво НАТО збирається приїхати в Україну

Це дуже важливо: керівництво НАТО збирається приїхати в Україну
Джерело:  Hromadske

Представники керівного органу НАТО, Північноатлантичної ради, планують відвідати Україну, зокрема Одесу та Київ, 30-31 жовтня. Про це повідомив очільник Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадьке".

"Це досить потужний сигнал підтримки суверенітету та територіальної цілісності України з боку НАТО. Водночас в одеський порт увійдуть кораблі постійної військово-морської групи НАТО", — повідомив голова Представництва НАТО в Україні.

Окрім того, Вінніков зазначив, що під час візиту Генеральний секретар альянсу проведе комісію Україна – НАТО у Києві, в якій візьме участь президент Володимир Зеленський. Також представники керівного органу НАТО зустрінуться з новообраними депутатами, новим складом уряду та представниками громадянського суспільства.

 "Цей візит є дуже важливим, і він підкреслить всі пункти цьогорічного порядку денного, які є у відносинах між НАТО та Україною", — вважає Александер Вінніков.

Варто зазначити, що представництво НАТО в Україні підтримало "формулу Штайнмаєра".

Як повідомляв ONLINE.UА, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба під час візиту в штаб-квартиру НАТО розповів, чи обговорюватиметься надання Україні Плану дій щодо членства в Альянсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?