Це дуже важливо: Зеленський екстрено звернувся до Верховної Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Це дуже важливо: Зеленський екстрено звернувся до Верховної Ради

Це дуже важливо: Зеленський екстрено звернувся до Верховної Ради
Джерело:  online.ua

30 березня український парламент зібрався одразу на три позачергові засідання. Під час останнього у Верховну Раду прибув глава держави Володимир Зеленський. В першу чергу, український президент подякував народним обранцям за те, що прийшли у масках, і нагадав про важливість роботи влади у непростий період карантину, передає ONLINE.UA.

За словами Зеленського, важливо, що у такий важкий для усього світу час українські нардепи збираються і працюють.

"Дуже важливо, щоб країна працювала, не зважаючи на цю трагедію, цей вірус. Я вдячний усім депутатам, які проголосували за призначення міністрів фінансів і охорони здоров'я України. Я вас теж вітаю", – підкреслив Володимир Зеленський.

Звернення Володимира Зеленського до нардепів - відео

На думку глави держави, у такий складний час для всього світу загалом і України зокрема важлива підтримка економіки нашої держави. У цьому контексті для України є важливим підписати меморандум з Міжнародним валютним фондом.

"Ви прекрасно знаєте, що дві головні умови – це ринок землі і банківський закон. Зараз ми будемо з вами обговорювати ці питання. Ви прекрасно знаєте суми, які ми можемо отримати на підтримку економіки через меморандум", – наголосив глава держави.

За словами Зеленського, наразі важливі не великі суми, а саме підтримка української економіки. Також український лідер попросив Раду не ділитися на владу і опозицію у період кризи, яку спровокувала пандемія.

"Я розумію, що у кожного з вас можуть бути різні питання до конкретних законопроєктів, до відносин з міжнародними партнерами. У нас не може бути опозиції у такий період, тож я вас дуже прошу підтримати ці законопроєкти", - закликав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, 30 березня депутати у першому читанні проголосували за схвалення законопроєкту, який має стати врегулюванням суперечки навколо націоналізації "Приватбанку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?