Це єдиний спосіб зупинити їх - Трамп приголомшив світ гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Це єдиний спосіб зупинити їх - Трамп приголомшив світ гучною заявою

Це єдиний спосіб зупинити їх - Трамп приголомшив світ гучною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп виступив з новою резонансною заявою - він наголосив, що зупинити зростання насильства в містах США, де правлять демократи, можна лише за допомогою сили. Окрім того, президент Штатів у своєму стилі жорстко розкритикував реакцію мера Портленда на події, які відбуваються у місті - американський лідер звинуватив мера у ситуації, яка склалася у місті. Як уже зазначалося раніше, там не вщухають акції проти поліцейської жорстокості. А у ніч на 30 серпня під час стрілянини в Портленді загинув чоловік. Свою позицію з цього приводу Дональд Трамп традіційно озвучив на своїх сторінках в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Єдиний спосіб зупинити насильство в містах з високим рівнем злочинності, керованих демократами, – це сила", - підкреслив очільник Білого дому.

На переконання Дональда Трампа, мер Портленда Тед Уілер – "дивний радикальний лівий, який нічого не робить".

"Він спостерігає велику смерть і руйнування свого міста під час свого перебування на посаді, вважає, що ця злочинна ситуація повинна тривати вічно", – поскаржився американський лідер.

За словами президента США, "жителі Портленда, як і всіх інших міст і частин нашої великої країни, хочуть закону і порядку", але такі мери-демократи, як глава Портленда, ніколи не зможуть цього зробити.

Тед Уілер миттєво відреагував на гучні звинувачення Дональда Трампа, зазначивши, що подібні коментарі

 в його стилі.

"Це класичний Трамп. Містер президент, Ви думаєте, що цей коментар може бути корисний? Це агресивна позиція. Це не співпраця", - наголосив мер Портленда.

На його переконання, ситуація може стати можливістю всім разом засудити насильство.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український лідер Володимир Зеленський провів термінові переговори з представниками команди очільника Білого дому Дональда Трампа - усі важливі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?