Зеленський провів термінові переговори з людьми Трампа - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський провів термінові переговори з людьми Трампа - що сталося

Зеленський провів термінові переговори з людьми Трампа - що сталося
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський провів термінові переговори з представниками команди очільника Білого дому Дональда Трампа. Так, 26 серпня офіційно стало відомо, що очільник Держдепу США Майк Помпео привітав встановлення режиму тиші на Донбасі. Цього ж дня Володимир Зеленський у Кривому Розі зустрівся із заступником держсекретаря США Стівеном Біганом, який запевнив главу держави у двопартійній підтримці України в США. Окрім того, наголошується, що Стівен Біган дуже високо оцінив позицію нашої країни щодо невтручання в американські вибори. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу президента.

"Стівен Біган наголосив, що США є стратегічним партнером України, та підкреслив, що Україна має двопартійну підтримку у Сполучених Штатах", - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що український лідер детально розповів заступнику очільника Держдепу про стан перемовин щодо закінчення війни на Донбасі та просування до миру в Мінському й Нормандському форматах. Після конструктивної бесіди із самим Майком Помпео президент України повідомив, що держсекретар привітав встановлення режиму тиші на Донбасі, яке "стало можливим завдяки підтримці США та Європи".

"Поговорив із держсекретарем США Майком Помпео. Держсекретар привітав встановлення режиму тиші на Донбасі. 31 день бойових втрат серед військових немає. Це стало можливим і завдяки нашій роботі, і завдяки підтримці США та Європи. Дякую за підтримку територіальної цілісності та двопартійну підтримку" - розповів на своїх сторінках в соціальних мережах Володимир Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно головний суперник очільника Білого дому Дональда Трампа та кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден дав усім українцям гучну обіцянку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?