Це може стати кінцем для Путіна - аналітик озвучив несподіваний прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Це може стати кінцем для Путіна - аналітик озвучив несподіваний прогноз

Це може стати кінцем для Путіна - аналітик озвучив несподіваний прогноз
Джерело:  24 канал

24 березня глава українського уряду Денис Шмигаль звернувся до громадян та заявив, що Україна наразі, як і решта держав, знаходиться на порозі нової економічної кризи, яку спровокує саме пандемія коронавірусу Covid-2019. Варто зазначити, що про глобальну кризу ще 2 тижні тому попереджала очільниця Європейського центрального банку Крістін Лагард. Аналітик та блогер Ель Мюрид прокоментував побоювання міжнародної спільноти - він підкреслив, що поки весь світ буде вирішувати свої власні проблеми, режим глави Кремля Володимира Путіна буде валитися на очах. На думку експерта, саме криза може знищити диктатуру президента РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Ель Мюрид звернув увагу на те, що Олімпіаду в Токіо вирішили перенести на рік. За його словами, фактично мова йде про те, що 2020 рік вирішено викреслити з нормального життя.

"У деякій мірі це оптимістична новина хоча б тому, що демонструється впевненість в тому, що нинішні форс-мажори будуть обмежені поточним роком. Вирішено обмежити період розв'язання кризи, що доволі розумно: року цілком достатньо, щоб істотно скинути накопичені проблеми, тим більше що є куди скидати", - пише блогер.

Він наголошує, що подібний оптимізм стосується в основному розвинених економік. Вони в кризі, але їх стійкість незрівнянно вища, ніж у всіх інших. Тому виходити з кризи першими будуть вони, а все решта - потім, як вийде.

"Росія, звичайно, буде в числі других. Сировинний придаток критично залежний від попиту на його монотовар, тому попит на нього буде похідною від швидкості відновлення західних економік. При цьому Росія - не єдиний потерпілий сировинний придаток, відновлення попиту буде проходити на тлі запеклої боротьби між нафтовими і газовими постачальниками за ринки. Тобто, конкурентна боротьба між Росією і країнами ОПЕК об'єктивно зумовлена... Сталося це рано, але війна все одно була неминучою", - зазначає експерт.

Ель Мюрид пояснює, що результат війни важко спрогнозувати, оскільки перемога обох сторін можлива лише в умовах компромісу і взаємних домовленостей.

"Розвал угоди ОПЕК + робить цей варіант вже недосяжним. Навіть якщо Росія і Саудівська Аравія все-таки підуть на домовленості, це станеться лише тому випадку, коли одна зі сторін виснажить свої можливості і буде змушена йти не стільки на домовленості, а скоріше, на капітуляцію. Вона ж і програє", - пише експерт, натякаючи, що програє саме РФ.

На його думку, так чи інакше, але все вирішиться вже 2020 році. Ель Мюрид зазначає, що фашистські режими (а путінська Росія, поза всяким сумнівом - фашистський режим, нехай навіть в квазі- та лайт-версії) вкрай складно зруйнувати зсередини. Однак саме зовнішній фактор може стати тим викликом, на який у Кремля просто не знайдеться відповіді.

"Росія дуже близько підійшла до такого стану справ... Найслабша ланка в сучасному капіталістичному світі - це саме Росія. І якщо вже вихід з кризи запланований на 21 рік, то в 20 році в російському напрямку неминуче поллється весь накопичений в світі ентропійний потенціал. За рахунок Росії світова економіка постарається вийти з кризи. А що буде з РФ - будуть розбиратися потім. У міру можливостей... Поки весь світ буде вирішувати свої власні проблеми - режим Путіна буде валитися на очах...", - наголошує аналітик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український  політолог розповів про сплановану командою Володимира Путіна спецоперацію  з метою зняття з Москви потужних економічних санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?