Як Путін використовує пандемію коронавірусу - експерт пояснив план Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Як Путін використовує пандемію коронавірусу - експерт пояснив план Кремля

Як Путін використовує пандемію коронавірусу - експерт пояснив план Кремля
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов запевняє, що європейській владі необхідно невідкладно підняти питання інформаційного втручання РФ у висвітлення подій навколо пандемії коронавірусу. За його словами, цілком ймовірно, що це спланована командою Володимира Путіна спецоперація з метою зняття з Москви потужних економічних санкцій. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт звернув увагу на те, що в Британії раніше був створений спецвідділ, який відповідає за інформаційну безпеку, зокрема, втручання Кремля.

"Виникає питання: чи ажіотаж у магазинах США і Європи не був штучно спровокований інформаційним втручанням Росії з метою дестабілізації ситуації. Якщо питання економічної та інформаційної безпеки зв’язати в одну картину, то буде зрозуміло – це спланована операція Росії, щоб використати Європу для зняття економічних санкцій", -наголосив Дмитро Снєгирьов.

Що важливо розуміти, 19 березня влада РФ ухвалила рішення розширити список громадян країн Євросоюзу, яким заборонений в’їзд на територію Росії — саме так Москва вирішила помститися за аналогічні дії з боку Брюсселя.

Нагадаємо, що перші санкції міжнародна спільнота ввела проти Москви 6 років тому через анексію Криму. Трохи пізніше вони були посилені через вторгнення військ Путіна на Донбас. Як відомо, міжнародні санкції регулярно розширювалися через загострення бойових на Сході України, будівництво "Північного потоку-2", спробу вбивства Сергія Скрипаля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Мінфіні РФ заявили, що бюджет Росії у поточному році може втратити майже 3 трлн рублів (37,5 млрд доларів) доходів від продажу нафти через низькі ціни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?