Це наїзд: в Кабміні пояснили походження скандалу навколо Гончарука
Категорія
Політика
Дата публікації

Це наїзд: в Кабміні пояснили походження скандалу навколо Гончарука

Це наїзд: в Кабміні пояснили походження скандалу навколо Гончарука
Джерело:  online.ua

В Кабміні кинулися захищати прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Так, міністр економіки Тимофій Милованов емоційно підтримав главу українського уряду після резонансного скандалу зі злитими в мережу записами розмов. Окрім того, він згадав факти, які, за його словами, доводять, що Гончарук найкращий прем’єр. Своїми думками чиновник поділився в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Я підтримую прем’єр-міністра. Олексій - найкращий прем’єр-міністр за всю історію України. І я це доведу вам фактами. Немає корупції в уряді, немає дерибану позицій, немає дерибану бюджету, немає дерибану державних підприємств. Немає квот в політичних призначеннях. В моєму міністерстві всі призначення та звільнення роблю я. Такого в Україні ніколи не було. Завжди вкручували смотрящих", -- наголосив Милованов.

Окрім того, він звернув увагу на те, що зараз відбувається "наїзд" на очільника Кабміну від тих, хто хоче поставити на його місце нечесну і більш лояльну людину.

Чиновник також нагадав усім про стан економіки України, який є "найкращим за роки".

"Стан економіки найкращий за роки. Наразі економіка України зростає високими темпами – у ІІ і ІІІ кварталах темпи зростання ВВП перевищили 4% і були одними з найвищих у Європі", - розповідає Милованов.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко виступив з важливою заявою. Він наголосив, що  для відставки очільника Кабміну Олексія Гончарука немає підстав. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?