Це не нормально - у Зеленського готують новий резонансний закон
Категорія
Політика
Дата публікації

Це не нормально - у Зеленського готують новий резонансний закон

Це не нормально - у Зеленського готують новий резонансний закон
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента України Андрій Єрмак поділився з українцями важливими даними - він розповів, що команда українського лідера Володимира Зеленського вже готує новий законопроєкт, який передбачатиме покарання за публікацію таємних розмов чиновників. Єрмак наголосив, що це необхідно для "захисту державної безпеки", однак поки не пояснив, що саме передбачатиме новий закон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

"Це не нормально, коли хтось записує главу держави (йдеться про плівки перемовин Петра Порошенка і Джо Байдена - ред.). І не важливо, чи цей незаконний вчинок здійснив громадянин України через якісь внутрішні мотиви, чи за цим стоять якісь іноземні спецслужби", - заявив Андрій Єрмак.

Як відомо, ще 19 травня народний обранець Андрій Деркач опублікував аудіоматеріали, які, як він сам стверджує, можуть свідчити про вплив ексвіце-президента США Джозефа Байдена на колишнього президента України Петра Порошенка. Після цього в партії "Європейська солідарність заявили, що оприлюднені аудіофрагменти "сфабриковані заради дискредитації України і штучного її втягнення в американську виборчу кампанію". Окрім того, Порошенка додали, що одним із завдань пресконференції Деркача "є лобіювання інтересів олігарха Коломойського", мовляв, "очевидно Приватбанк – це винагорода за участь у цій російській провокації".

Варто звернути увагу на те, що нещодавно колишні американські посли в Україні неочікувано для всіх попередили про нахабну спробу втягнути команду Зеленського в американські внутрішні справи та навіть намагання посварити країни. Ексдипломати підкреслили, що вони засуджують подібні наміри, а також закликали українську владу ухвалювати правильні рішення та бути обережною.

"Нас розчаровують спроби втягнути Україну у внутрішні політичні процеси в Америці в контексті майбутніх виборів президента Сполучених Штатів у 2020 році. Подібні зусилля сприяють хибному та токсичному наративу, який не має підґрунтя в реальності американсько-українських відносин, щоб послабити відносини між США та Україною та внести розкол між двома країнами", — заявили в США.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Держдеп США жорстко відреагував на закиди глави держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?