Це небезпечно - у Путіна істерика після нового рішення України
Категорія
Політика
Дата публікації

Це небезпечно - у Путіна істерика після нового рішення України

Це небезпечно - у Путіна істерика після нового рішення України
Джерело:  online.ua

Жодна заява глави держави Володимира Зеленського не залишається без коментарів з боку комнади російського президента Володимира Путіна. Так, незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що офіційну Москву насторожують заяви Києва про неактуальність мінського формату та необхідність його оновлення. За його словами, Росії не подобаються скарги на те, що мінський комплекс заходів вже не актуальний і його потрібно переробити чи замінити іншим, сучаснішим документом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Це, з нашої точки зору, дуже небезпечна тенденція в заявах керівництва в Києві, яка може нас істотно взагалі відкинути за часом від моменту врегулювання ситуації в Україні, оскільки де-факто, наприклад, навіть думати про те, щоб узгодити якісь нові параметри, неможливо без участі в цьому процесі представників самопроголошених "республік", - заявив речник Кремля.

Окрім того, Дмитро Пєсков почав скаржитися, що українські візаві категорично відмовляються від будь-яких контактів з ними, а це, за його словами, робить неможливим вироблення нового документа. Також представник Путіна не забув згадати про те, що це Київ продовжує "не виконувати" мінські та вже згодом паризькі домовленості, а відтак це "не наближає до розв'язки ситуації на південному сході України".

Варто звернути увагу на те, що нещодавно розгорівся скандал навколо нової постанови українського парламенту від 15 липня про місцеві вибори. Офіційна Москва продовжує безсоромно скаржитися на те, що ця постанова Верховної Ради "суперечить" мінським домовленостям. 22 липня її розкритикував представник РФ у ТКГ Борис Гризлов. 24 липня з окремим коментарем виступила скандальна представниця МЗС РФ Марія Захарова - окрім того, вона почала вимагати від України пояснень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава Чечні Рамзан Кадиров вирішив помститися команді Дональд Трампа - він уже знайшов спосіб це зробити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?