Це неправильно: у Путіна зухвало відреагували на загострення на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Це неправильно: у Путіна зухвало відреагували на загострення на Донбас

Це неправильно: у Путіна зухвало відреагували на загострення на Донбас
Джерело:  online.ua

Кремль після кривавих зіткнень на Донбасі у вівторок, 18 лютого, заявив, що зробить виводи лише після того, як будуть нібито з'ясовані деталі бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

За словами президентського речника Дмитра Пєскова, офіційна Москва ознайомлена з інформацією про загострення. Він зазначив, що російська сторона нібито не знає, що стало приводом для інциденту та повідомив про втрати з обох боків.

Пєскову під час брифінгу поставили питання про причетність Кремля до останніх подій.

"Ні, це зовсім неправильне формулювання, так не можна сприймати", - відповів речник Володимира Путіна.

Нагадаємо, бій почався вранці у вівторок, 18 лютого, неподалік від Новотошківського на Луганщині.

Українське командування звинуватило російського агресора у використанні артилерії та важких мінометів, під прикриттям яких бойовики провели наступ. ОДин військовослужбовець загинув, а ще четверо отримали поранення.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський назвав криваві події провокацією ворога у день п'ятиріччя Дебальцевської трагедії. Він розпорядився скликати позачергове засідання РНБО для обговорення загострення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?