Це несправедливо - Зеленський шокував заявою про своє оточення
Категорія
Політика
Дата публікації

Це несправедливо - Зеленський шокував заявою про своє оточення

Це несправедливо - Зеленський шокував заявою про своє оточення
Джерело:  online.ua

Олег Татаров, який працював в уряді Миколи Азарова, нещодавно отримав посаду в Офісі президента. Сам лідер держави Володимир Зеленський виступив з неоднозначним коментарем щодо рішення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ президента під час візиту на Донеччину.

За його словами, несправедливо не допускати до роботи досвідчених фахівців, які фактично не були пов'язані зі злочинним режимом.

"Що стосується цієї людини. Я не знаю, що таке "він стара людина". Думаю, він віком приблизно як я. Йому за 40, навіть немає 50… Ми всі жили за часів Януковича, деякі люди побігли разом з Януковичем, а в принципі багато людей залишилося нормальних, які не зрадили Україну. Мені здається, це несправедливо, всіх людей, які очолювали ту чи іншу ланку влади за часів Януковича вважати "старою владою", - пояснив Зеленський.

Він додав, що для нього самою "старою владою" вже стали посадовці, які працювали за каденцію Петра Порошенка.

"І там були досвідчені люди і в ті роки були досвідчені люди. Головне, щоб людина була чесна", - додав президент.

Нагадаємо, Татаров раніше працював у Міністерстві внутрішніх справ. Наразі він став заступником керівника ОПУ. В його завданнях — відповідати "за правоохоронний напрямок".

Цікаво, що Татаров після 2014 року одним з перших потрапив під люстрацію як представник МВС, який курував кримінальні справи проти Чорновол, а також активістів. Він займався адвокатською практикою після Майдану.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 серпня глава Зеленський невідкладно звернувся до очільника Кабінету міністрів Дениса Шмигаля з листом, у якому закликав екстрено вжити спільно з Апаратом Ради національної безпеки та оборони, Службою безпеки України вичерпних заходів щодо захисту економічних інтересів держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?