Це обов'язок ЄС: Порошенко розповів, коли чекає безвіза
Категорія
Політика
Дата публікації

Це обов'язок ЄС: Порошенко розповів, коли чекає безвіза

Це обов'язок ЄС: Порошенко розповів, коли чекає безвіза
Джерело:  Reuters

Президент України Петро Порошенко в Давосі, де він бере участь у Всесвітньому економічному форумі, заявив, що Україна сподівається отримати ясність у питанні безвізового режиму з Євросоюзом протягом лічених тижнів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
За словами президента, Україна виконала всі вимоги ЄС. При цьому Порошенко зазначив, що рішення, досягнуте в минулому місяці, ще не втілено в життя.
Читайте також: Гонка за безвізом: в Європі прийнято нове важливе рішення
"Це прямий обов'язок ЄС... Ми чекаємо кілька моментів або тижнів, коли буде закінчена паперова робота і запущений процес", - сказав глава держави.
Як повідомляв ONLINE.UA 8 грудня посли Європейського Союзу підтвердили домовленість між Радою ЄС та Європарламентом щодо механізму тимчасового призупинення безвізового режиму між ЄС та третіми країнами, який був необхідний для прийняття позитивного рішення про скасування віз для громадян України та Грузії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?