Це останній шанс. Експерт спрогнозував майбутнє України після перемоги у війні
Категорія
Україна
Дата публікації

Це останній шанс. Експерт спрогнозував майбутнє України після перемоги у війні

Це останній шанс. Експерт спрогнозував майбутнє України після перемоги у війні
Джерело:  online.ua

Політичний експерт, ексрадник міністра внутрішніх справ України, засновник добровольчого будівельного батальйону "Добробат" Ростислав Смірнов озвучив прогноз, що після перемоги у війні наша країна приєднається до ЄС та НАТО, а також зможе стати одним із найпотужніших геополітичних гравців у регіоні. Однак для цього потрібно буде перемогти ще й внутрішнього ворога.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Яке майбутнє чекає Україну після перемоги

На переконання Ростислава Смірнова, українцям буде вкрай важливо зосередитися на розв'язанні внутрішніх проблем, яких у нас досі чимало, й взагалі не звертати увагу на те, що буде відбуватися в Росії.

Ми екстерном отримаємо членство в ЄС, нас візьмуть в НАТО, що дозволить нам інституціалізуватися, мати певний захист капіталу. Сюди будуть відкриті ринки. Ми отримаємо доступ до ринків наших західних партнерів. Україну будуть підтримувати ще певний час. Це може бути своєрідний план Маршалла. Всю цю силу, яку демонструє влада України в боротьбі проти РФ, я надіюся, що команда Зеленського спрямує на боротьбу з внутрішнім ворогом.

Колишній радник глави МВС вважає, що це стане відкриттям другого фронту проти корупції в судовій та податковій системах.

Смірнов звернув увагу на те, що вкрай важливо скасувати невластиві для чиновників функції, щоб дати можливість країні ефективніше розвиватися.

Я вірю у перспективне майбутнє України, оскільки сюди будуть заходити інвестори, будуть давати кошти на відбудову.

Чому це останній шанс для України

Ростислав Смірнов не приховує, що дійсно вважає період після перемоги останнім шансом на глобальний успіх для України.

За словами експерта, якщо наша влада та народ його не упустять, то у нашої держави буде можливість стати дуже потужним регіональним гравцем.

Але на цьому шляху потрібно також провести роботу над помилками.

Мені здається, що тут ціну, яку ми заплатили, вона не має бути марна. Ми це повинні розуміти, тому що у нас будуть питання до самих себе. Якщо ми повернемось і будемо жити так, як ми жили до війни, то за що тобі боролися наші воїни? Ми не маємо права втрати цей шанс.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?