Це пекло: Трамп зважився на відверте зізнання після скандалу з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Це пекло: Трамп зважився на відверте зізнання після скандалу з Україною

Це пекло: Трамп зважився на відверте зізнання після скандалу з Україною
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп висловив радість з приводу власного виправдання за обома звинуваченнями у процесі імпічменту і у своєму стилі розкритикував конкурентів та ворогів. Очільник Білого дому зізнався, що імпічмент для нього, на тлі скандалу з Україною, став справжнім пеклом. Своїми переживаннями політик поділився з прихильниками у Білому домі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "AP".

Зазначається, що американський лідер тримав в руках свіжий номер Washington Post з заголовком "Виправдання Трампа" під час своєї промови. Трамп назвав процедуру імпічменту "ганьбою" і знову поскаржився, що це була "дуже несправедлива ситуація".

"Це було зло, це було безчестя. Це ніколи не повинно трапитися з іншим президентом, ніколи. Нас несправедливо прогнали крізь пекло. Ми не зробили нічого поганого", - наголосив він.

Очільник Білого дому також назвав спікера Палати представників Ненсі Пелосі, яка висунула проти президента звинувачення, "жахливою людиною" і засумнівався в її твердженнях, що вона молиться за нього.

ЗМІ зазначає, що майже кожен дюйм Східної кімнати Білого дому був забитий прихильниками Трампа. Серед них: сенатори-республіканці, які віддали частину голосів за його виправдання, кілька членів Кабінету, включаючи генерального прокурора Вільяма Барра і міністра фінансів Стіва Мнучіна, і вірні союзники з Палати представників, включаючи Джима Джордана, Девіна Нунеса і лідера меншості Кевіна Маккарті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко прокоментував скандал навколо нього та Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?