Це підтримали і в Луганську, і в Криму: Зеленський звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Це підтримали і в Луганську, і в Криму: Зеленський звернувся до українців

Це підтримали і в Луганську, і в Криму: Зеленський звернувся до українців
Джерело:  online.ua

1 грудня 2019 року минає 28 років з дня проведення Всеукраїнського референдуму за незалежність. У цей день в 1991 році українці об'єдналися, щоб жити в незалежній країні. Це підтримали і в Луганську, і в Криму, і в Закарпатті, і на Волині - в кожному куточку країни. З нагоди цієї пам'ятної дати до українців звернувся президент України Володимир Зеленський, який закликав народ залишатися єдиним, повідомляє ONLINE.UA.

"90% українців на Закарпатті та Волині, на Донбасі та Львівщині, в Одесі, Харкові, Дніпрі, Луганську і в Криму, власне, в кожному куточку нашої Батьківщини, сказали: Україні - бути! І це дійсно свято! Тому що в той день ми всі, незалежно від мови, статі та віросповідання, об'єдналися, щоб жити разом в єдиній і незалежній країні", - написав Зеленський.

Український глава підкреслив, що вже є ціле покоління українців, які народилися і народили своїх дітей в незалежній Україні.

"І це - наше майбутнє. Заради якого ми повинні і надалі бути єдиними!", - резюмував президент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський анонсував прийняття закону про референдуми. Він зазначив, що одним з перших питань, які винесуть на всеукраїнський референдум, може стати один з аспектів продажу землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?