Це початок кінця: ЗМІ дізналися, що приховує команда Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Це початок кінця: ЗМІ дізналися, що приховує команда Путіна

Це початок кінця: ЗМІ дізналися, що приховує команда Путіна
Джерело:  online.ua

Російським журналістам вдалося дізнатися шокуючі новини - анонімні джерела "РБК" розповіли, що серед співробітників адміністрації президента РФ Володимира Путіна і в управлінні справами президента Росії уже виявили людей з підозрами на коронавірус. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт інформагентства.

Зазначається, що два близькі до глави Кремля джерела зізналися, що в адміністрації Путіна після первинного тестування виявлено чиновників з підозрою на коронавірус.

"Мова йде як про мінімум про один випадок. За словами другого джерела, коронавірус виявили у двох осіб", - сказано в повыдомленні.

Варто звернути увагу на те, що ще один випадок виявили в управлінні справами президента Росії. Речниця управління справами РФ Олена Крилова уже прокоментувала цю інформацію, наголосивши, що їй про це нічого не відомо.

Що цікаво, незмінний прессекретар очільника Кремля Дмитро Пєсков не захотів відповідати на питання журналістів про випадки зараження коронавірусом в адміністрації президента і УСП.

Однак в мережі цю новину завзято коментують: чимало людей просто не вірить, що подібне могло статися, інші радіють тому, що не тільки прості люди страждають від пандемії коронавірусу.

"Це початок кінця; я знав, що це станеться - на світі ще є справедливість; коронавірус наближається й до Путіна; правильно, за деякі гріхи можна розплатитися й на землі; як бачимо, коронавірус анулював плани вічного царя; чесно, не вірю - не могли вони таке пропустити; Путін буде жити вічно - кого ви хочете обманути?; хохма якась; це вони пробивають ЄС на жалість, щоб санкції скасували", - коментують новину користувачі соцмереж.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Путін озвучив пропозицію  запровадити мораторій на санкції – ті, які стосуються торгівлі товарами першої необхідності, та коштів, які за ці товари сплачують. За його словами, саме так можна зупинити пандемію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?