Це помилка — ще один мер закликає Зеленського та Кабмін скасувати своє скандальне рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Це помилка — ще один мер закликає Зеленського та Кабмін скасувати своє скандальне рішення

Це помилка — ще один мер закликає Зеленського та Кабмін скасувати своє скандальне рішення
Джерело:  online.ua

Скандал, який розгорівся навколо рішення Кабінету міністрів щодо введення карантину вихідного дня, продовжує набирати оберти. Нещодавно цей крок уряду та команди українського лідера Володимира Зеленського жорстко розкритикував мер Львову Андрій Садовий, який заявив про те, що влада намагається знищити бізнес та не допомагає простим українцям, які у розпал пандемії залишаються без роботи та зарплати. 12 листопада до критики Кабміну приєднався міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, який, до слова, захворів на коронавірус. Він офіційно повідомив, що також виступає проти запровадження карантину вихідного дня. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку українського політика.

"Про карантин вихідного дня — це неправильно, тому що, всі люди працюють на роботах і після роботи їм потрібно купувати продукти і багато інших товарів, якщо на вихідні не будуть відкриті магазини, у будні дні - це спричинить великі черги… Чому карантин вихідного дня, а не карантин вівторка, середи, четверга, п’ятниці? Наше місто надзвичайно невелике і на вихідні дні воно фактично пусте, люди відпочивають на природі... Я хочу, щоб наш уряд навчився приймати рішення — або хай вводять надзвичайний стан і скажуть, що вони нам виплатять компенсації за цей надзвичайний стан. А просто якісь полуміри, невідомо для чого, цього робити не потрібно", — поскаржився Анатолій Бондаренко.

На думку мера Черкас, карантин вихідного дня — це помилка, яка може знищити малий бізнес, саме тому Кабінету міністрів слід скасувати своє скандальне рішення, поки ще не пізно. Окрім того, політик звернув увагу на те, що у Черкасах і так місто пустує на вихідні, бо всі відпочивають на природі на березі Дніпра. Бондаренко також наголосив, що наказав пустити на рейси весь рухомий громадський транспорт. Зокрема, збільшиться кількість тролейбусів.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно глава Федерації баскетболу України Михайло Бродський розповів, що не погоджується з рішенням команди глави українського уряду Дениса Шмигаля запровадити карантин вихідного дня. Також він наголосив, що вважає такі дії безглуздими, а самого прем’єра "негідником". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?