Це потрібно побачити: Роналду похизувався своїм новим розкішним авто за мільйон євро
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це потрібно побачити: Роналду похизувався своїм новим розкішним авто за мільйон євро

Це потрібно побачити: Роналду похизувався своїм новим розкішним авто за мільйон євро
Джерело:  online.ua

Зірка футболу Кріштіану Роналду ніколи не приховував, що обожнює розкішні автомобілі. Тепер в його гаражі є і McLaren Senna, яку футболіст придбав за мільйон євро. Новою автівкою красень похизувався в себе в Instagram, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що даний автомобіль - річ доволі ексклюзивна. McLaren Senna названа на честь пілота Формули-1 Айртона Сенни, який виступав за команду McLaren та загинув. При цьому автовиробнику довелося купити право використовувати його ім'я у сестри.

Автівку впереше представили ще 2 роки тому, але випустили лише 500 штук у 2018 році. На всі машини було передзамовлення. Ціна – 1 мільйон євро.

"В автомобілі стоїть чотирьохлітровий восьмициліндровий двигун з двома турбінами та потужністю в 789 кінських сил. Авто обладнано активними елементами аеродинаміки, найміцнішим монококом та унікальною підвіскою під назвою RaceActive Chassis Control II. Гальма з карбону і кераміки, а шини за властивостями такі ж, які випускають для Формули-1", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, наречена всесвітньо відомого футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес народить своєму коханому другу дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?