Це потрібно побачити: у Лондоні запустили гігантського "бейбі-Трампа"
Категорія
Світ
Дата публікації

Це потрібно побачити: у Лондоні запустили гігантського "бейбі-Трампа"

Це потрібно побачити: у Лондоні запустили гігантського "бейбі-Трампа"
Джерело:  online.ua

У Британії місцеві активісти запустили поряд з будівлею парламенту у Лондоні велику повітряну кульку у вигляді сердитого немовляти Дональда Трампа - так своєрідно люди очікують найбільшого протесту проти іноземного лідера, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Шестиметрову повітряну кулю підняли на Парламентській площі о 9.00 за місцевим часом. За задумом, "бейбі-Трамп" повинен бути в повітрі в час, коли Трамп буде проводити переговори з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей на Даунінг-стріт. Кулька, яка вперше була використана під час візиту Трампа до Лондона минулого року, піднялась на кілька метрів над землею", - сказано в повідомленні.

Як відомо, очільник Білого дому і його дружина Меланія прибули в Британію 3 червня для триденного державного візиту.

За словами одного із співавторів іграшки, активісти намагалися нагадати президенту, що він "небажаний в цій країні".

"Ми також в ігровій формі намагаємося висловити силу почуттів проти Дональда Трампа і його політики ненависті", - зазначив він.

У центрі Лондона лідер британської опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбін приєднається до десятків тисяч протестувальників на "карнавалі опору", щоб висловити свою опозицію до президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей передала президенту США Дональду Трампу незвичний подарунок, зміст якого натякає на не зовсім правильний напрямок дій американського лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?