Це прості гроші - тренер Лопеса зухвало оцінив бій з Ломаченком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це прості гроші - тренер Лопеса зухвало оцінив бій з Ломаченком

Це прості гроші - тренер Лопеса зухвало оцінив бій з Ломаченком
Джерело:  online.ua

Майбутній бій українця Василя Ломаченка й американського боксера Теофімо Лопеса вже давно прикував увагу фанатів суперечками й скандалами. Напередодні Лопес-старший, тренер американця, зробив зухвалий прогноз на користь сина. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Tru School Sports.

За його словами, Лопесу не знадобиться багато зусиль для перемоги. Водночас він дорікнув людям, які вважали, що бою не буде — вони буцімто не розбираються у спорті.

"Це найлегший бій, який може провести мій син. Чим кращий суперник, тим легший бій, це будуть прості гроші. Теофімо набагато краще боксує за Ломаченка", - вважає тренер іноземного боксера.

Він порівняв бій Лопеса з Коммі. Дуель з українським чемпіоном буде легшою, це пов'язано з його атакувальним стилем. Потужні удари американця порушать рівновагу суперника.

Також тренер звернув увагу на рівну кількість поєдинків поміж опонентами, однак Лопес має удвічі менше раундів у порівнянні з Ломаченком - 60 проти 130.

Лопес-старший додав, усі попередні суперники українця нібито були надзвичайно слабкими, особливо у порівнянні з сьогоденним. Надзвичайно цікавим буде початок бою, який завершиться швидкою та гучною перемогою американця.

Нагадаємо, нещодавно бій опинився перед загрозою зриву, оскільки Лопес та його менеджмент були невдоволені гонораром.Промоутери розкритикували бійця та нагадали, що запропонували йому нібито суму, яка удвічі перевищує попередні винагороди.

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами промоутера Боба Арума, бій за володарювання титулом абсолютного чемпіона світу в легкій вазі відбудеться — Лопес погодився на запропоновані умови. Подію попередньо готують на 17 жовтня.

Згідно з оприлюдненими даними, Ломаченко погодився скоротити свій гонорар на користь опонента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?