Це просто ганебно: у Верховній Раді розгорівся новий скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Це просто ганебно: у Верховній Раді розгорівся новий скандал

Це просто ганебно: у Верховній Раді розгорівся новий скандал
Джерело:  online.ua

30 квітня український парламент сколихнув новий резонансний конфлікт - заступниця очільника Верховної Ради Олена Кондратюк публічно висварила народних обранців, які прийшли на засідання без масок. Вона звернула увагу на те, що карантинні обмеження в Україні діють до 12 травня, а також нагадала, що на нардепів дивляться багато українців, які потім почнуть брати з них приклад. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ВРУ.

Варто зазначити, що спочатку очільник Ради Дмитро Разумков сказав депутатці "Голосу" Соломії Бобровській, що вона певно "загубила маску", у відповідь нардеп зазначила, що з трибуни Ради можна виступати і без маски. На її репліку зразу ж відреагувала заступниця Разумкова - нардепка Олена Кондратюк.

"Шановні колеги а можна, щоб усі депутати вдягнули маски? У нас, до речі, карантинний режим і він не послаблений до 12 травня. Майте повагу один до одного. Це просто ганебно, якщо чесно, на вас дивляться всі глядачі. Вдягніть, будь ласка, маски. Ті, хто їх не має, можуть іти погуляти", - присоромила вона народних обранців.

Варто звернути увагу на те, що під час позачергових засідань парламенту від початку карантинного режиму в Україні депутати перебувають у сесійній залі у захисних масках, деякі - в рукавичках. Перед голосуванням спікерВРУ Дмитро Разумков закликав всіх народних обранців одягти маски:

"Апарат забезпечив усіх. Одягніть маски", - попросив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 30 квітня політична сила Володимира Зеленського "Слуга народу" запропонувала наступного тижня провести два позачергових пленарних засідання Верховної Ради. Наразі відомо, що ці засідання наступного тижня можуть відбутися за ініціативи самих парламентарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?