Вже наступного тижня - у Зеленського озвучили Верховній Раді нову пропозицію
Категорія
Політика
Дата публікації

Вже наступного тижня - у Зеленського озвучили Верховній Раді нову пропозицію

Вже наступного тижня - у Зеленського озвучили Верховній Раді нову пропозицію
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Політична сила українського президента "Слуга народу" пропонує наступного тижня провести два позачергових пленарних засідання Верховної Ради. Народні обранці стверджують, що їм конче необхідно готуватися до виходу з карантину та намагатися переходити в режим роботи, схожий на пленарний. Варто звернути увагу на те, що 2 засідання наступного тижня можуть відбутися за ініціативи самих парламентарів. З такою гучною заявою виступив перший заступник очільника фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко. Про це повідомляє ONLINE.UA зпосиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Цього тижня у нас позачергове засідання скликано з ініціативи депутатів, без участі президента – це хороший знак. Ми пропонуємо і надалі так рухатися – наступного тижня спробувати зробити не одне, а два позачергових засідання, щоб переходити в режим, схожий на пленарний", - зазначив народний обранець.

Олександр Корнієнко наголошує, що партія Зеленського погоджується з тим, що нардепам потрібно напрацьовувати механізми виходу з карантину. І якщо він завершиться, то парламент отримає змогу внести зміни до календарного плану своєї роботи і "повернутися в нормальне русло календарного плану".

Також Корнієнко пропонує 2 тижні після завершення карантину зробити пленарними, щоб надолужити розгляд питань, передбачених порядком денним третьої сесії.

"Звичайно, ми хотіли б, якщо карантин завершиться в середині травня, то кілька тижнів зробити пленарними, можливо, два тижні, щоб надолужити ті закони, які ми пропустили. Звичайно, не забуваючи про роботу з виборцями, якщо буде така можливість у зв’язку з карантином", – наголосив представник "Слуги народу".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Руслан Стефанчук під час погоджувальної ради 30 квітня заявив, що у Верховній Раді завершили роботу над першим законопроєктом з блоку народовладдя щодо всеукраїнського референдуму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?