Це Путін: адвокат у справі МН17 озвучив резонансні дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Це Путін: адвокат у справі МН17 озвучив резонансні дані

Це Путін: адвокат у справі МН17 озвучив резонансні дані
Джерело:  online.ua

Адвокат Джеррі Скіннер, який захищає інтереси 40 сімей родичів жертв авіакатастрофи МН17, виступив з шокуючою заявою. Він підкреслив, що установка "Бук", з якої було збито літак рейсу МН17 у небі над Донбасом, не могла покинути територію Росії без дозволу її високопосадовців. За його словами, саме через це на суді у Нідерландах має пролунати ім’я очільника Кремля Володимира Путіна та інших впливових політиків з його оточення. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на DW.

Юрист звернув увагу на те, що така потужна і високотехнологічна зброя не могла залишити територію Російської Федерації, якби цього не дозволили в Кремлі.

"Все сталося саме так, як це сталося. Саме тому, що Путін дав на це дозвіл. Про це можна говорити із упевненістю", - наголосив юрист.

Окрім того, зазначити, що Джеррі Скіннер вже подав від імені 40 сімей родичів жертв позов до Європейського суду з прав людини проти РФ та глави Кремля Володимира Путіна. Потерпілі вимагають 330 мільйонів доларів компенсації від офіційної Москви.

Варто зазначити, що авторитетний юрист Джеррі Скіннер відомий тим, що свого часу домігся виплати урядом Лівії компенсації за підрив літака у небі над шотландським Локербі.

Як відомо, судовий процес у Нідерландах нарешті стартував 9 березня і триватиме протягом року. Наразі у збитті Boeing підозрюють 4 осіб – 3 росіян і 1 громадянина України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що розповідають нові свідки у справі МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?