Це революція - Тихановська виступила з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Це революція - Тихановська виступила з резонансною заявою

Це революція - Тихановська виступила з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Головна суперниця чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка та відома білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська виступила з неочікуваною заявою - вона наголосила, що зараз у Білорусі відбувається мирна революція. Це політикиня повідомила депутатами у Європейському парламенті. Окрім того, жінка підкреслила, що вона не є опозицією, а представляє більшість. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Європарламенту.

"Білорусь прокинулася. Ми більше не опозиція. Ми зараз представляємо більшість. Зараз відбувається мирна революція", – наголосила політикиня.

Окрім того, Світлана Тихановська звернула увагу на те, що революція в Білорусі не є геополітичною.

"Вона не є проросійською чи антиросійською. Також це не революція антиєвропейська чи проєвропейська. Це демократична революція", - зазначила головна суперниця Олександра Лукашенка.

Світлана Тихановська переконує, що головна ціль цієї революції – щоб народ міг вільно обирати своїх лідерів та вирішувати власну долю.

"Це боротьба народу, який хоче вирішувати за себе", – заявила політикиня.

Варто зазначити, що нещодавно Світлана Тихановська оприлюднила нове відеозвернення до народу, в якому вона закликала людей продовжувати страйки. Також вона звернула увагу на те, що команда білоруського лідера Олександра Лукашенка втрачає позиції та навіть не приховує страх перед мирними демонстрантами.

Ви – символ нової, вільної Білорусі. Майбутнє Білорусі, а значить і майбутнє наших дітей, залежить зараз від вашої єдності і вашої рішучості. Тому я прошу вас: продовжуйте і розширюйте страйки, не ведіться на залякування, об’єднуйтеся. Ми змусимо владу, яка зачинились у своїх палацах, почути наші голоси, які вона у нас вкрала", — заявила 21 серпня Світлана Тихановська.

За словами політикині, білоруси "вже залякали диктатуру, вона тремтить від страху перед... силою і мужністю", тому сьогодні люди відчувають величезний тиск і чують погрози.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Національний банк Білорусі призупиняє з 24 серпня по 15 вересня 2020 року проведення постійно доступних операцій підтримки ліквідності у формі кредитів овернайт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?