Це шедевр: Настя Каменських представила кліп на нову пісню Vibe
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це шедевр: Настя Каменських представила кліп на нову пісню Vibe

Це шедевр: Настя Каменських представила кліп на нову пісню Vibe
Джерело:  online.ua

Талановита українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 27 листопада представила довгоочікуваний кліп на нову пісню Vibe. Чуттєвий відеоролик з'явився на ютубі, а сингл на всіх музичних платформах: за лічені години вони підкорили українську мережу та зібрали дуже багато позитивних відгуків. Сама артистка звертає увагу своїх фанатів на те, що це пісня про глибокі і сильні почуття, які охоплюють все тіло і кидають у вир яскравих і пристрасних емоцій. Такі вібрації народжуються в момент злиття двох душ, оповитих незрозумілою енергією взаємної прихильності, передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що новий хіт Vibe Настя Каменських написала зі своїм чоловіком Потапом. Закохана пара підібрала для пісні влучні слова, аби продемонструвати своїй армії фанатів, що таке справжня пристрасть.

"Людина володіє неймовірним даром – вібраціями, які ми маємо. І кожен з нас може дарувати один одному енергетичні посили, немов меседжі. Пісня називається Vibe, тому що вона передає всі ті емоції, які я відчуваю. У ній є все глибинні відчуття, жіночі переживання. Це історія неймовірного кохання. У кожній миті, в кожній ноті присутні сильні вібрації пристрасті і потягу. Хочу, щоб слухач поринав у них і відчув цю силу сповна", - прокоментувала свою нову роботу Настя Каменських.

Шанувальники не приховують, що нова пісня співачки їх справді вразила.

"Настя, будь такою завжди, тут ти - це ти, круто, ти себе знайшла саме тут, шедевр, оце твій рівень - сильно; Amazing, it's magnificent. NK never disappoints, she always keep throw bangers, lot's of love from Pakistan; Це просто чарівно! Така енергетика божевільна, кліп і пісня ніби тебе захоплює і кружляє, не хочеться, щоб вони закінчувалися))) Дуже красиво і ніжно! Настя, спасибі за цей шедевр; Щось новеньке! Мені справді подобається; Шикарно! Набагато краща пісня, аніж іспаномовні. Це супер і це їй личить; а ти вмієш здивувати", – діляться враженнями фанати Насті Каменських.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка фільмів про Гаррі Поттера неочікувано для всіх зізналася, що стала жертвою насильства у 14 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?