Це сталося: "Укрзалізниця" відновила рух поїздів на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Це сталося: "Укрзалізниця" відновила рух поїздів на Донбасі

Це сталося: "Укрзалізниця" відновила рух поїздів на Донбасі
Джерело:  online.ua

"Укрзалізниця" вирішила відновити рух поїздів на Донбасі - йдеться про напрямок Маріуполь – Південнодонбаська. На цій ділянці знову почали курсувати приміські поїзди, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт "УЗ".

Зазначається, що там їздитимуть 4 потяги. Так, до станції Південнодонбаська продовжили рух поїздів №6162 Маріуполь – Волноваха, №6105 Волноваха – Маріуполь, №6108 Маріуполь у сполученні Маріуполь – Південнодонбаська та № 6181 Волноваха – Маріуполь у сполученні Південнодонбаська – Маріуполь.

"Для відновлення безпечного курсування поїздів на цій дільниці "Укрзалізниця" спільно з фахівцями штабу ООС перевірили та підготували інфраструктуру. Рух приміських поїздів від Волновахи до станції Південнодонбаська через станцію Велико-Анадоль не здійснювався з 2014 року", - сказано у повідомленні.

В "УЗ" наголосили, що запуск руху на цій ділянці залізниці має велике соціальне значення, адже це – територія, яка розташована гранично близько до лінії розмежування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що заступник представника українського президента в Криму виступив за те, щоб Україна припинила не тільки залізничне, але і автобусне сполучення з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?