"Це стане кінцем!": Трамп виступив з гучною погрозою
Категорія
Світ
Дата публікації

"Це стане кінцем!": Трамп виступив з гучною погрозою

"Це стане кінцем!": Трамп виступив з гучною погрозою
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп пригрозив, що початок військових дій між США та Іраном стане кінцем цієї східної країни. Про це він традиційно написав у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Якщо Іран хоче воювати, то це стане офіційним кінцем Ірану. Ніколи більше не погрожуйте Сполученим Штатам", - сказано в повідомленні очільника Білого дому.

Як відомо, нещодавно представники уряду США розповіли, що Іран мобілізував групи в Іраку і Сирії для нападу на американців. Тому минулого тижня США направили шість військових кораблів, систему ПРО і морську піхоту в Перську затоку і Аравійське море.

Окрім того, раніше Іран оголосив, що припиняє дотримуватися частини обмежень щодо своєї ядерної програми, і пригрозив посилити ядерну діяльність, якщо країни-учасниці ядерної угоди не захистять Тегеран від санкцій США.

19 травня влада Саудівської Аравії повідомила, що не прагне почати війну, але готова рішуче відповісти на напад з боку іноземної держави. З даною заявою виступив міністр закордонних справ королівства Аділь аль-Джубейр.

Як повідомляв ONLINE.UА, держсекретар США Майкл Помпео під час конференції у Вашингтоні заявив, що  американська політика стримування дій президента Росії Володимира Путіна є однією із найжорсткіших  з часів 40-гопрезидента Рональда Рейгана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?