Це станеться 1 липня - Путін прийняв нове обурливе рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Це станеться 1 липня - Путін прийняв нове обурливе рішення

Це станеться 1 липня - Путін прийняв нове обурливе рішення
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін, який на початку цього року вирішив змінити Конституцію Росії заради продовження свого президентського терміну, з настанням пандемії коронавіруса не відступає від своєї ідеї. Незважаючи на те, що Росія знаходиться на третьому місці за захворюваністю на коронавірус в світі і число хворих щодня зростає майже на 10 тисяч, глава Кремля вирішив прискорити голосування по правок до основного закону Росії, так як протестні настрої росіян з кожним днем все більше зростають через те, що люди опинилися на межі бідності і ледь виживають через скорочення реальних доходів. Путін вирішив, що голосування за зміну Конституції пройде 1 липня, до чого для цього навіть не обов'язково виходити з дому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Кремля.

"Виходячи з сьогоднішньої дискусії, виходячи зі сказаного вами і запропонованого вами, проведемо загальноросійське голосування щодо прийняття поправок до Конституції Російської Федерації 1 липня 2020 року", - прийняв рішення Путін на робочій нараді з главою ЦВК РФ Еллою Памфиловою.

Глава Кремля доручив чиновникам не економити на голосуванні і забезпечити росіян заходами безпеки, так як пандемія коронавіруса триває. Памфілова запевнила Путіна, що голосування пройде як на виборчих дільницях, так і на дому, дотримуючись заходів безпеки через коронавіруса. У двох-трьох регіонах Росії голосування і зовсім буде проходити по електронній пошті.

Глава Росспоживнагляду Анна Попова в свою чергу повідомила Путіну, що проведення голосування не призведе до погіршення епідеміологічної ситуації в країні. Вона зазначила, що до 1 липня пройде ще два інкубаційні періоди, завдяки чому можна "виключити ризики" поширення коронавіруса в день голосування.

Росіяни одночасно сміються і обурюються новим свавіллям Путіна, який в черговий раз показав своє справжнє обличчя. Вони вважають, що російська влада остаточно втратила здоровий глузд.

"То тягнули з карантином, щоб встигнути, тепер поквапилися на плато проголосувати ... здоровий глузд не переміг над чиїмося бажаннями ...", "Після цих поправок конституція перестане бути конституцією, це незрозуміло що, вже буде пов'язано не з основним законом країни, а хотєлками старіючого діда. І повага до документа буде відповідна", "В День пам'яті і скорботи ветеранів бойових дій? підходяща дата? Ну, вибачте ...", "Хто тут наприклад в царі крайній? Нікого? Так я перший буду !!! ", "Не в ладах з реальністю ", "Карлик на підборах, з бункера ... "підтримав", - обурені росіяни новим рішенням Путіна.

Нагадаємо, Путін хотів провести голосування щодо поправок до Конституції РФ до 1 травня. Але коронавірус зламав його плани. Центральна виборча комісія РФ прийняла рішення про перенесення всіх виборчих кампаній і виборів в регіонах, а також всіх можливих референдумів, які були заплановані в країні в найближчі кілька місяців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін дозволив росіянам голосувати дистанційно за зміну Конституції Росії. при цьому Центральна виборча комісія Росії пропонує і зовсім видавати виборцям бюлетені без внесення їх паспортних даних, а також проводити надомної і дострокове голосування по поправках до Конституції без поважних причин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?