Це станеться 19 серпня - Кабмін дав українцям гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Це станеться 19 серпня - Кабмін дав українцям гучну обіцянку

Це станеться 19 серпня - Кабмін дав українцям гучну обіцянку
Джерело:  interfax.com.ua

13 серпня очільник Міністерства інфраструктури Владислав Криклій під час візиту на авіаційний завод у Харкові озвучив українським громадянам важливу обіцянку - він наголосив, що Кабінет міністрів у середу, 19 серпня, планує розглянути кандидатуру на посаду голови правління "Укрзалізниці". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Ми маємо отримати сьогодні напрями від наглядової ради "Укрзалізниці" з рекомендацією переможця в результаті відбору й на наступному засіданні уряду в середу, сподіваюся, вже зможемо розглянути кандидатуру. І буде новий керівник", - наголосив Владислав Криклій.

Згідно з даними українських медіа, на розгляд уряду подадуть кандидатуру Володимира Жмака. Що важливо розуміти, Володимир Жмак – член наглядової ради аеропорту "Бориспіль". У 2015-2016 роках працював першим заступником голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі. До цього він обіймав керівні посади в групі ТНК-BP, яка входила до списку десяти найбільших приватних нафтових компаній у світі за обсягами видобутку нафти. Окрім того, він був радником президента "Київстару" – відповідав за розвиток нових напрямків бізнесу. Упродовж семи років він входив до наглядової ради цієї компанії, два роки був членом ради Європейської бізнес-асоціації.

Що важливо розуміти, ще у квітні наглядова рада "Укрзалізниці" продовжила процедуру відбору голови правління компанії на період обмежувальних заходів у зв'язку із коронавірусом. Уряд під час засідання 15 квітня звільнив Желько Марчека з посади в.о. голови правління "Укрзалізниці" та виключив його зі складу членів правління, новим тимчасовим керівником компанії призначили Івана Юрика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що чинний очільник Міністерства інфраструктури Владислав Криклій зразу ж п рокоментував гучне затримання в Польщі колишнього глави Укравтодору Славоміра Новака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?