Це станеться у 2021 році — у Путіна дали нову обіцянку Лукашенку та білорусам
Категорія
Світ
Дата публікації

Це станеться у 2021 році — у Путіна дали нову обіцянку Лукашенку та білорусам

Це станеться у 2021 році — у Путіна дали нову обіцянку Лукашенку та білорусам
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна озвучила нову гучну обіцянку режиму білоруського диктатора Олександра Лукашенка. Так, нещодавно посол Росії в Білорусі Дмитро Мезенцев у програмі "Тиждень" на білоруському телеканалі СТВ офіційно заявив, що перша партія російської вакцини "Спутник V" надійде до Білорусі на початку 2021 року. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "БЕЛТА".

"Незабаром, на початку року, перша партія вакцини надійде в республіку для вакцинації... Ми вдячні за професійну оцінку, яку дали санітарні лікарі Республіки Білорусь, оцінивши ефективність і успішність проведення експериментального циклу по апробації вакцини, який показав, що її можна виробляти спільно", — заявив представник команди Володимира Путіна.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно Міністерство охорони здоров'я Білорусі видало реєстраційне посвідчення на російську вакцину "Спутник V". Після цього вона може бути допущена до реалізації та медичного застосування на території країни. Як уже згадувалося раніше, саме Білорусь стала першою країною, яка взяла участь у клінічних випробуваннях вакцини "Спутник V", попри те, що нелегітимний глава республіки Олександр Лукашенко доволі скептично ставиться до коронавірусного захворювання та не планує отримувати щеплення від COVID-19.

Так, раніше білоруський диктатор навіть приплітав коронавірус до протестів у власній країні. Одіозний політик почав називати пандемію коронавірусу ширмою, за якою глобальні гравці намагаються переділити світ, і у них є плани і на Білорусь.

"Коронавірус – це лише привід, ширма, прикриваючись якою глобальні гравці в черговий раз намагаються переділити світ на свій манер. Зрозуміло, що у них є плани і на пострадянському просторі, в тому числі і на Білорусь. Парадоксально, але це вагомий аргумент, який підтверджує, що Білорусь як держава відбулася – має політичну вагу і серйозний економічний потенціал", – заявив нещодавно Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін вирішив зробити щеплення від коронавірусу російською вакциною і про своє рішення оголосить публічно уже незабаром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?