Це стосується всіх: на українську армію чекають несподівані зміни
Категорія
Україна
Дата публікації

Це стосується всіх: на українську армію чекають несподівані зміни

Це стосується всіх: на українську армію чекають несподівані зміни
Джерело:  BBC

Заступник начальника Генштабу Сергій Наєв повідомив несподівану новину для українських воїнів. За його словами, вже в наступному, 2020 році, військові Збройних сил України почнуть вивчати англійську мову. Він наголосив, що це буде одним зі шляхів української армії до стандартів НАТО, передає ONLINE.UA з посиланням на "BBC.Україна".

"Маємо вивчати документи в оригіналі, ментально бути такими, як наші західні партнери", - каже Наєв.

За його словами, у наступному році в ЗСУ мають посилити вивчення англійської мови, у тому числі за допомогою інструкторів західних партнерів. Загалом мовиться про курси у вищих військових навчальних закладах.

"Всі військовослужбовці, починаючи від солдата до генерала, будуть поступово вивчати англійську мову, щоб знати і вміти використовувати штабні документи. І щоб можна було нормально спілкуватися під час міжнародних навчань", - додав заступник начальника Генштабу.

Він також наголосив, що вивчення англійської буде додатковим фактором мотивації для військових, які прагнуть кар'єрного зростання. Перевагу надаватимуть саме тим військовим, які володіють англійською.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що делегація Міноборони Канади під керівництвом заступника міністра Пітера Хаммершмідта терміново відвідала район проведення Операції Об’єднаних сил. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?