Це тільки початок: Зеленський звернувся до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Це тільки початок: Зеленський звернувся до українців

Це тільки початок: Зеленський звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на успішне голосування Верховної Ради за скасування депутатської недоторканності, заявивши, що це тільки початок на шляху будівництва нової України. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Вступаючи на посаду президента, я говорив: наша національна ідея - об'єднавшись, зробити неможливе. Сьогодні ми отримали підтвердження цього. 373 голоси за те, що вважалося неможливим понад 20 років - скасування депутатської недоторканності", - зазначив Зеленський.

Глава держави також подякував усім фракціям, які голосували за скасування депутатської недоторканності і звернувся до українців.

"Спасибі фракції партії Слуга народу. Дякую також іншим фракціям, які виконали обіцяне своїм виборцям. Дякую депутатам від імені українського народу. Дякую всім українцям, які повірили нашій команді, - ми сьогодні довели, що вас не підведемо. Ми отримали парламент, в якому депутати не будуть ховатися від закону, і суспільство, в якому відтепер не буде "касти недоторканних". Але це тільки початок. Ми будуємо нову Україну, не перемикайтеся!", - написав Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Зеленський доручив розробити проекти закону  про легалізацію грального бізнесу та видобуток бурштину і прийняти відповідні закони до грудня 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?