Це точно: Гончарук дав гучну обіцянку українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Це точно: Гончарук дав гучну обіцянку українцям

Це точно: Гончарук дав гучну обіцянку українцям
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук нарешті прокоментував підписання "Меморандуму про взаєморозуміння" між "Укрзалізницею" та залізничною компанією Німеччини. Офіційну позицію він озвучив в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Розвію всі чутки, які ходять зараз навколо цього питання. Зараз наша команда веде переговори з німецькою стороною щодо подальшої співпраці в операційній діяльності, в наданні консультаційних послуг з боку німецької залізниці. У будь-якому разі, ця співпраця точно дозволить підвищити ефективність та якість залізничних перевезень в Україні", - заявив глава уряду.

За словами Олексія Гончарука, щоб уникнути спекуляцій — мова лише про стратегічне партнерство, а не про продаж чи концесію Укрзалізниці.

"Українська залізниця залишається під повним контролем держави, і це точно. Крапка! Завтра нарада із запрошенням профільного транспортного комітету Верховної Ради та наших міністерств, щоб узгодити всі деталі подальшої співпраці", - додав очільник Кабміну.

Олексій Гончарук наголосив, що більше інформації уряд надасть 5 лютого, під час підписання "Угоди про стратегічне партнерство" із Deutsche Bahn в Києві.

Нагадаємо, що Міністерство інфраструктури підписало з найбільшим залізничним оператором Німеччини "Меморандум про взаєморозуміння". Раніше стало відомо, що німецький залізничний оператор Deutsche Bahn з урядом України та найбільшим українським залізничним перевізником "Укрзалізницею" опрацьовують питання стратегічного партнерства.

Як повідомляв нещодавно ONLINE.UA, прем’єр Олексій Гончарук  заявив про успішну зустріч з директоркою-розпорядницею МВФ  Кристаліною Георгієвою на полях Всесвітнього економічного форуму. Він назвав цей день дуже хорошим для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?